Leverans och ordervillkor

Plush and Pillow erbjuder fri frakt till kunder inom EU och använder oss utav DHL eller Postnord. Varor som finns i lager skickas inom 24 timmar från oss. Beställningsvaror skickas så snart kvalitetssäkringen utav gardiner och kuddar har genomförts. Leveranstid på beställningsvaror är mellan 4-8 veckor, dock brukar man få hem det mesta inom 14 dagar.

OUTLÖSTA PAKET

Avgift för outlöst försändelse eller misslyckat leveransförsök debiteras, total returkostnad får vi utav Posten/DHL och meddelar därefter kunden vad summan är. En extra avgift för ett nytt leveransförsök kan tillkomma.

MAKULERA ORDER:

Du har 24 timmar  på dig att makulera eller ändra din order, maila oss så ordnar vi med detta.

RETUR OCH REKLAMATION:

Då våra inredningsdetaljer är hantverk behöver de skickas tillbaka väl emballerat så att det inte riskeras att skadas under transporten.

Skicka först ett mail till oss gällande retur för att få instruktioner om hur du ska gå tillväga för att skicka tillbaka hantverket till oss. Du har 14 dagar att returnera från att du har hämtat ut det från ombud eller fått det levererat.

Alla etiketter måste sitta kvar för att returen skall kunna godkännas från vår sida och det är alltid du som kund som ansvarar för paketet tills att det har anlänt vårt lager.

Beställningsvaror kan inte returneras då vi har specialbeställt enligt specifika önskemål och behov.

Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan, vi kommer då i första hand att avhjälpa felet alternativt byta ut det.